lunes, 28 de abril de 2008

Software Libre




COMENTARIO SOBRE EL SOFTWARE LIBRE

En aquesta tasca hem après tota una sèrie d'avantatges referents al software lliure en contraposició al privatiu, a més a més, també som sabedores de la definició i origen d’aquest.
En el àmbit educatiu, podem dir, que la implantació del software lliure, apart dels avantatges pròpis d’aquest, ressaltant l’estalvi de pressupost, fomenta tota una sèrie de valors implícits que van a afavorir el seu ús en els aprenents, primerament, i en un futur, en aquestos convertits en adults.
També hem conegut alguns dels programes propis del software lliure que podem emprar, en especial el Impress, el Audacity o pàgines com Flickr i Jamendo, que hem emprat per agafar “imatges lliures" i "música lliure" que hem utilitzat en aquesta tasca.

El nostre treball l'hem realitzat de la següent manera. Les dues primeres sessions les vam utilitzar per extraure les idees principals i redactar el que contindria la presentació amb impress i la veu en off. Seguidament ens vam repartir la feina, de manera que unes vam buscar les imatges i van montar la presentació, i les altres vam buscar la música, van grabar la veu en off i es van encarregar de montar el arxiu mp3 amb l'Audacity.
Una volta fet açò, ho vam possar tot en comú i ho vam sincronitzar tot amb el slideshare.

No hem tingut massa problemes a l'hora de fer la autoavaluació, ja que totes som conscients de la feina que hem realitzat i de les limitacions que te el nostre treball.

No hay comentarios: